utyl service logo

con mobile   +48 56 494 05 48

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności firmy Utyl- Service bis Joanna Sochaczewska opisuje sposoby i zasady przetwarzania Twoich danych osobowych w naszym serwisie internetowym

INFORMACJE OGÓLNE

Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych informujemy, że Państwa dane osobowe pobierane są przez firmę Utyl-service bis Joanna Sochaczewska, ul. Jagielońska 1, 87-300 Brodnica, który jest jednocześnie Administratorem Danych Osobowych Zakres gromadzonych przez Administratora danych otrzymywanych ze strony internetowej ogranicza się do informacji zawartych w przesłanym formularzu i przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi.

Kontakt z osobą odpowiedzialną za dane osobowe: email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dane osobowe pozyskujemy poprzez:

  • Dobrowolne wprowadzenie przez klienta do formularza kontaktowego.
  • Zapisywanie na tzw. Ciasteczek na komputerze użytkownika

FORMULARZE

  • Użytkownik podaje dobrowolnie swoje dane osobowe w zakresie niezbędnym do zadania pytania
  • Serwis wysyła automatycznie na adres podany w formularzu informację zwrotną w celu potwierdzenia otrzymania poczty.
  • Serwis może wysyłć na adres podany w formularzu informacje o przedłużaniu usługi oraz faktury VAT w celu rozliczenia usług świadczonych przez ADO.
  • Serwis może gromadzić informacje o adresie IP użytkownika oraz czasie w którym odwiedził portal.

PRZEKAZYWANIE DANYCH

  • Serwis nie przewiduje przekazywania danych osobowych zawartych w formularzu podmiotom trzecim.
  • Administrator Danych Osobowych może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z przepisów obowiązującego prawa.

PLIKI COOKIES

  • SerStrona web asystent.net korzysta z plików Cookies (tzw. Ciasteczka).
  • Ciasteczka to niewielkie pliki tekstowe stanowiące dane informatyczne (adres strony z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer)
  • Pliki te służą do tworzenia statystyk odwiedzin, które pokazują w jaki sposób użytkownicy korzystają z serwisu, co umożliwia ulepszenie jego struktury i zawartości.
  • Dopasowują materiały reklamowe emitowane przez sieci Google
  • Informacji o użytkowniku gromadzonych przez sieć reklamową Google możesz przeglądać i edytować przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/
  • Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików Cookiem. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

GOOGLE ANALITICS

Informacje o zachowaniu użytkownika po stronie serwera gromadzone są wyłącznie w celu prowadzenia statystyk odwiedzin oraz sprawdzania efektów kampanii reklamowych kontroli zaangażowania i zapewnienia najwyższej jakości usług .

PRAWO DO ZOSTANIA ZAPOMIANYM

Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych każdy klient firmy Utyl-Service bis, ma prawo do usunięcia z naszych zasobów swoich danych osobowych w tym celu należy wystosować odpowiednie pismo do Joanna Sochaczewska email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

kuj pom utyl servis 

ue dofinansowanie utyl serv

 

 Zakup urządzeń do odzysku odpadów z tworzyw sztucznych i budowlanych został sfinansowany ze środków pochodzących z DOTACJI UNIJNEJ w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko – Pomorskiego na lata 2007 – 2012.